Når livet slår krøller

Jeg har altid undret mig, når nogen har omtalt deres kariere som en velplanlagt vej i livet. Jeg kender ærlig talt ikke mange hvor forløbet er en lige linie. Hver gang vi har oplever omvæltninger i vores liv, bliver vi mindet om hvad vore egentlige værdier er. I hvert fald hvis det er nogle svære ting vi går igennem. Jeg har vandret en del i bjergene gennem årene og haft mange menneaker med på turerne. Det har forbavset mig mange gange hvordan forskellige personer har klaret det. Store stærke unge mennesker som var skråsikre på deres formåen der knækkede helt sammen og udviste underlig adfærd. Og jeg har haft spinkle personer med, som sejt og vedholdende klarede vandreturene med braveaur… og som siden har taget deres egne ture i fjeldet med glæde. Det er vel et livsvilkår at det går op og ned i vores livslinie… og så må vi håbe på vi bliver stærkere  og livsduelige og lærer noget nyt for hver omvæltning. Hvis vi blot er “turister” i tilværelsen og oplever det hele på afstand, er det nemt at være klog på andres handlinger. Det er nemt at mene hvordan fodsboldsplilleren skal agere når man er tilskuer. Det er nemt at vide hvad narkomaner skal gøre, hvad de socialt udsatte,  flygtninge osv skal gøre når vi sidder som tilskuere i vores sofa. Men det er vanskeligere at være med i kampen. Her er ikke letkøbte svar på svære emner. Det er meget sværere… men også sjovere og mere lærerigt når vi er med i kampen…. måske ender der med vi bliver helstøbte…. ønsker dig mange dejlige efterårs kolbøtter. KH Ruben 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *