Den er i vinkel…

Mit liv er langt fra i vinkel. Men når jeg arbejder med denne vinkel kommer jeg tilbage til min barndom. Jeg fik den til min 14 års fødselsdag. Jeg samlede på værktøj, og havde en drøm om at blive tømre. Jeg fik tildelt pladsens under trappen i kælderen, hvor jeg havde mit værktøj. Her satte jeg en dør med lås på til mit eget paradis. Det blev mit lille helle hvor jeg kunne være mig selv og udfærdige træarbejde. Her drømte jeg om mangt og meget.

Da jeg skulle i praktik  som tømre i 9. klasse, blev jeg sendt udenfor i 10 graders frost i en uge for at banke søm i. Det kvalte desværre min drøm. 

Men min glæde ved at arbejde med træ blev ikke mindre. 

Når jeg så tager min vinkel i brug, kommer jeg tilbage til mit sted under trappen… en god fornemmelse og binder min verden godt sammen.  Og det er vel den slags fixpunkter der kan få  vores historie til hænger sammen.. ikke? Også  selv om mange ting bestemt ikke har været i vinkel. Du har sikkert dine fixpunkter.. gode som dårlige. … lad os vælge positive og overbærende øjne på os selv… skriv gerne din kommentar om dine fixpunkter i din historie… det vil glæde mig. Kh Ruben 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *