Skidt pyt

Bevidstheden om mine og vores værdier vil altid stå højt.  For at komme videre kan det være godt at sige pyt skidt, så nye livskapitler kan leves. Hvor er det dog vigtigt at have livsværdierne på plads, så vi ikke væltes omkuld af uvæsentlige emner. Når vi bliver rigtig pressede bliver det synligt om vi kan beholde os selv på ret kurs. Her på Guldsmedgaard har vi haft en forfærdelig hård sommer, da vi har måttet lukke vores virksomhed. En drøm brast, og vi har mistet mange penge og brugt 5 år på at bygge det op, samt sagt farvel til skønne medarbejdere. Vores relationer i familien har vist sig slidstærke, og vi er begyndt at se fremad igen. Jeg husker da jeg for første gang for alvor opdagene hvilken betydning stærke relationer har. I 1980 blev vores ældste datter Sara alvorligt syg af minigitis. Jytte (min hustru) og jeg opdagede at det bragte os nærmere hinanden. Det kunne sagtens have været anderledes. Vi vil altid kæmpe for ægte værdier i vores relationerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *