Flere generationer

Her på Guldsmedgaard bor vi 3 generationer. Simon og Anne bor med deres 4 børn i stuehuset, og Jytte og jeg bor i den ene længe, den gamle kostald hvor vi har lavet en dejlig lejlighed med terrasse på den gamle mødding. Vi synes det giver så meget mening at vi kan deltage i hinandens liv uden at sidde lårene af hinanden.  Vi synes det er uvurderligt, at vi kan hjælpe hinanden, og drage fordel af de fælles muligheder vi har ved at bo sammen på samme matrikel. Vi holder af værdier som livskvalitet, fællesskab, relationer. Det giver en god meningsfuld sammenhæng. Jeg ved godt det er nogle luftige emner, som man kan lægge mange forskellige ting i.  Men vi forsøger at efterleve det på vores måde. Det vil du kunne følge her på bloggen. Forresten kan du på billedet se 2 personer mere. Det er Simons to ældste, Sebastian og Josefine, som er her en gang imellem. På billedet mangler sidste skud på stammen, Ella, som snart er 5 måneder gammel. Og der mangler vi mangler Daniella på 18, som har boet her siden hun var 8 måneder gammel. Den skønneste pige man kan tænke sig. Hende vil du også møde her hvis du følger os på denne blog. Du er velkommen indenfor. Ønsker dig og dine en dejlig weekend. Kærlig hilsen Ruben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *