Dem der er i vores hjerter ❤

 

 

Der findes dem der er familie iflg blodets bånd, og så findes dem der er familie med hjertets bånd. Igår havde vi besøg af 2 af dem som findes i vores hjerte og deres familier. Vi spiste hjemmelavede pizzaer og råhyggede.
Her på Guldsmedgaard har vi haft mange børn i vores varerægt. Eller rettere – Jytte og jeg har. Men de bliver naturligvis en del af fællesskabet. Vi har haft mange babyer i en periode, inden de kommer videre i en anden familie – enten familiepleje elle adoption. Vi får dem ofte fra fødslen til de kommet videre, enten i familiepleje eller adoption. De bliver mellem 4 mdr og 1 år til vi siger “farvel” til dem. Alle disse børn har Jytte og jeg æren af at følge og beholde kontakten til. Og det var to af disse børn vi havde besøg af igår ❤❤
Vi er monster fan af de familier som giver børnene kærlighed. Vi kender mange ubehagelige historier om anbragte børn. Men vi kender endnu flere gode historier om familier som gør en fantastisk indsats. Dem hører vi ikke så meget om. Og så er der det klassiske spørgsmål vi som regel får… er det ikke hårdt at skulle tage afsked med børnene? Jo det er det… det er ved at rive vore hjerter istykker hber gang. Men det giver så meget mening. Og du ved – her hersker den omvendte logik: jo mere kærlighed du giver, jo mere får du tilbage. Og i øvrigt – der findes ingen billeder af disse små på vores feeds… det giver sig selv. Kun billeder af Danilla, hvor vi har tilladelse til det.
Ønsker dig en dejlig søndag… husk at give masser af kærlighed til dine omgivelserne. Du får det mangefold tilbage❤❤
Kærlig hilsen Ruben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *