I praktik som jord -og betonarbejder

Så kom jeg i praktik som jord -og betonarbejder. Det er sjovt at lære nyt. Er igang med at lave vores egne fliser. De skal anvendes til højbede. Du vil senere se hvordan det er gået. Jeg er spændt på om det kommer til at virke som jeg ønsker… og så synes jeg i øvrigt det er skønt med fysisk arbejde. Nu har jeg arbejdet i mange år foran en PC. Som dreng ville jeg være tømrer, og i 9. klasse kom jeg i praktik. Jeg skulle banke søm i en hel uge i 10 graders frost. Det satte så en stopper for den drøm. Hjemme havde mine kære forældre opdaget min interesse. Da jeg fyldte 14 år fik jeg høvlbænk, høvl, vinkel, og mange andre værktøjer. Jeg fik tildelt pladsen under trappen til kælderen. Her indrettede jeg en lille værksted, og baksede løs med mange projekter. Jeg har stadig høvlen og vinklen fra min 14 års fødselsdag. Har netop idag brugt vinklen… Jeg har stadig min passion for at arbejde med mange projekter, og nyder at lære nyt. Nu er jeg så igang med at lave fliser… virkelig sjovt… hvis du vil vide mere hvordan jeg har lavet dem, vil det fremgå når jeg er færdig. Det er faktisk nemt nok… Nyd din aften… kærlig hilsen Ruben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *