Produkt blev føjet til indkøbskurv

Hvad er ideen?

 

Mere tid til det væsentlige.

I vores familie er erfaringen, at vi nemt kommer bort fra at bruge tiden på det væsentlige. Det vi drømmer om, bliver nemt skubbet til side, og vi får ikke gjort alt det vi drømmer om. Hvis du kende til det, kan vi måske hjælpe dig til at gøre din og familiens dagligdag lidt nemmere, så du også får mere tid til det vigtige.

 

Hvordan fungerer det?

Når du bestiller en måltidskasse fra Guldsmedgaard modtager du ALT hvad du skal bruge til 4 sunde og spændende aftensmåltider. Det eneste du selv skal have er salt, peber, smør og olie. Vi pakker varerne om her på gården så du får den mængde af den enkelte varer du har brug for og dermed mindskes madspild. Maden leveres i 2 kasser. En indeholdende grøntsager og kolonialvarer og en termokasse indeholdende kølevarer og frostvarer. Alt kød leveres på frost. Det har vi valgt da vi ikke vil gå på kompromis med fødevaresikkerheden. Temeraturen på kødet må ikke bliver for høj, heller ikke på varme sommerdage. Ønsker du at bruge kødet den første dag kan det optøes i mikroovnen på et optøningsprogram. 

Når du bestiller din måltidskasse her på siden, leverer vi den til din dør. Du køber den til en pris, som du ville komme til at bruge hvis du selv købte ind i supermarkedet. Du ved - når vi er stressede, kommer vi ofte til at købe for meget og forkert ind. Desuden kan der nemt blive for meget spild af mad.  

Måltidskasserne er returemballage, dem tager vi med når vi kommer med din næste måltidskasse. De bliver vasket her på gården og brugt igen. Bestiller du en enkeltlevering kommer vi også og henter emballagen efterfølgende. 

 

Prøv det!

Du har mulighed for at prøve en kasse med 10 % rabat. Derved kan du se om det er noget for jeres familie at benytte sig af.

 

Nemt at bruge

Vores mål er at få faste kunder. Hvis din familie er på ferie eller lignende er det nemt for dig at framelde leveringen af måltidskassen, de uger I er afsted. Du skal blot gå ind under din profil hvor du nemt kan ændre leveringen.

 

Effektiv information

Hvis du ønsker det, sender vi dig en mail eller sms til dig før levering, så får du de nødvendige informationer i forbindelse med leveringen.

 

Gå sammen om indkøb og få rabat

Du har mulighed for at gå sammen med familie, dit boligkvarter, eller din arbejdsplads om en fælles levering. Derved vil du kunne opnå en bedre pris. Modsat har vi fordel af kun at fakturere og levere til én adresse.

 

Få en særlig skriftlig aftale

Hvis du bliver fast kunde, vil du have fordel af at lave en skriftlig aftale om leveringer i en fastlagt periode. Dette kan give dig en favorabel pris. Kontakt os hvis det har interesse.

 Måltidskasse

 

Råvarer

Alle råvarer udvælges af os selv. Vi garanterer for sunde kvalitetsprodukter.

Vi har tæt kontakt til vores leverandører og er selv med i udvælgelses processen af råvarerne.  Vores førsteprioritet i udvælgelsen af råvarer vil altid være de dansk producerede, hvilket falder godt i tråd med, at det er sæsonens råvarer vi har i kasserne. 

 

Det meste kød håndterer vi selv her på Guldsmedgaard. Vores dygtige slagter - Michael står for den del. Flere forskellige kødtyper vil også være at finde som ekstravarer, så der er lidt kød til fryseren af en god kvalitet. Specialvarer så som røgvarer får vi fra Bitten Slagter i Onsild. Bitten er en dygtig og meget passioneret slagter, der går højt op i, at kvaliteten er i orden - hver gang. 

Bitten har butik i Onsild, men salgsvognen er også at finde på torvet i Hobro torsdag og fredag 10-17 samt på det hyggelige marked ved Aagade i Aalborg onsdag og lørdag 8-14.

Læs mere om Bitten Slagter 

 

Vores æg køber vi hos Landsbyæg som ejes af Claus Storgaard Nielsen. Landsbyæg er fra høns der kun er fodret med GMO frit foder. Hvilket sikre en god dyrevælfærd.

Læs mere om Landsby æg

 

 

En tillidssag

Det er en tillidssag, at levere mad til døren. Vi er særdeles bevidste om dette, og vil gøre vores yderste for at leve op til vores målsætning om kvalitet og hæderlig forretning.

 

Se vores vilkår her: Klik her

 

 

Tip en ven og få ½ pris!

 

Img5

Hver gang én af dine venner prøver en måltidskasse, giver vi ½ pris på din næste måltidskasse!

 

 

Du skal logge ind for at kunne tippe din ven

Her leverer vi

map

 

Vi leverer lige nu fra Nørresundby

til Aarhus, Viborg, Silkeborg, Skanderborg.

 

Tryk på knappen for at se,

hvor og hvornår vi leverer i

dit område.

 

tjek kort