Produkt blev føjet til indkøbskurv

Priser:

 

2 Voksne

2 Voksne 2 Børn

4 Voksne

Den Grønne

569

639

739

Levekassen

529

599

699

Fitnesskassen

559

629

729

Økokassen 3 dage

425

495

595

Økokassen 4 dage

569

639

739

 

Ved enkelt levering tillægges 20,- på alle måltidskasser. 

Ingen binding:

Du har ingen binding på Guldsmedgaard. Vi forventer dog, at alle ændringer og opsigelser sker seneste tirsdag morgen kl. 7 til ugen efter. 

 

Skriflig aftale:

Har du en fast levering fra Guldsmedgaard, har du mulighed for at indgå en aftale på skrift, som vil udløse en bedre pris. Det eneste krav til aftalen er, at du forpligter dig i et halvt år ad gangen med mulighed for at afmelde 3 leveringer i den pågældende periode. Aftalen betinger ligeledes ugentlig levering i den pågældende periode. Vi garanterer stabil og sikker levering.

32184610 / kontakt@guldsmedgaard.dk

 

Hos Guldsmedgaard har vi valgt følgende:

  • Vi leverer måltidskasser til 4 aftensmåltider
  • Alt vi forventer du har i dit køkken er salt, peber olie/smør. Alt andet er med i kassen. Både alle mælkeprodukter, soya, og krydderier der skal bruges i retterne. Der er således ingen ekstravarer du selv skal købe ind. Den pris du ser, er den pris det koster for 4 fulde aftensmåltider alt incl.
  • Vi har ingen ekstra leveingsomkostninger. Det er medregnet i prisen. Ved anvendelse af internationale kort trækkes kr. 10,- pr. transaktion.

 

Hvordan vælger du den rigtige måltidskasse:

Der er efterhånden ved at være flere forskellige leverandører på markedet. Hermed en lille guide til hvad du skal være opmærksom på når du sammenligner priser på måltidskasserne:

Når du sammenligner priser, skal du være opmærksom på:

  • Hvad skal jeg købe af ekstravarer for at tilberede opskrifterne. Ved nogle leveandører skal du betale op til kr. 100,- for køb af varer, som ikke er i kassen. 
  • Hvad skal jeg betale for emballagen?
  • Er der leveringsomkostninger?
  • Antal dage:  Nogle leverer varer til 3 aftensmåltider, andre til 4 eller 5 aftensmåltider. Derfor er en umiddelbar sammenligning af priser ikke muligt.  Du er nødt til at regne kuvertprisen, eller prisen for hvert måltid ud, for at få en korrekt sammenligning.

 

Alt incl:

Ikke alle leverandører har alle varer med i kasserne. Hos nogen er der ekstra varer, typisk æg, mælkeprodukter så som fløde, mælk og ost du selv skal handle ind. Indkøbet vil typisk være for mellem 90-110 kroner pr uge. Derudover kan der være et basislager du selv skal have: Ketchup, mayonnaise, sennep, fischsauce, salsa, soya  forskellig slags mel og krydderier.

 

Leveringsomkostninger: 

Hos nogen leverandører er leveringsomkostningerne ikke med i den samlede pris, men bliver pålagt efterfølgende.

 

Her leverer vi

map

 

Vi leverer lige nu fra Nørresundby

til Aarhus, Viborg, Silkeborg, Skanderborg.

 

Tryk på knappen for at se,

hvor og hvornår vi leverer i

dit område.

 

tjek kort

Tip en ven og få ½ pris!

 

Img5

Hver gang én af dine venner prøver en måltidskasse, giver vi ½ pris på din næste måltidskasse!

 

 

Du skal logge ind for at kunne tippe din ven